Tilbake
Arild Moen/Tingh Kommunikasjon
Skriv ut

Hamlets pappa er et spøkelse (Teatret Vårt)

Hamlets pappa er et spøkelse handler om hva vi gjør når vi har mistet den beste personen i hele verden. Man kan jo ikke gå rundt og være like lei seg hele tiden. Nei, det går faktisk ikke. Så det er også tid for lek og galskap og tull og tøys og kanskje noen hemmeligheter også – hemmeligheter bare bestevenner kan dele med hverandre slik at man finner ut av det tilslutt.

Hamlet er hjemme. Hamlets pappa er død, men han har ikke forsvunnet for Hamlet har selv sett ham. Jo, det er helt sant. Æresord, kors på halsen og ti kniver i hjertet. Han forteller det til bestevennen sin Ofelia, og hun vet ikke hva hun skal tro. Enten har pappa glemt at han er død, eller så er han et spøkelse, tror Hamlet. Et spøkelse? sier Ofelia. Det høres jo helt sprøtt ut! Men sånn må det være, tror Hamlet. Hvor skulle han egentlig ellers blitt av?

Lærarrettleiing

Last ned:
Sjå vedlegg for lærarrettleiing og elevoppgåver

Om utøvarar og produsentar

  • Arrangert av: Møre og Romsdal fylkeskommune
  • Kunstnarar / grupper: Teatret Vårt
  • Idé/ opplegg: Basert på:  Hamlet av William ShakespeareRegi:  Martin RosengardtenScenografi og kostyme:  Marika ÅkerblomLysdesign:  Jonas PA FuglsethMedvirkende:  Jonas Delerud og Elisabet Topp

Om kunstnar / utøvar / gruppe