Tilbake
Skriv ut

Bokbåten Epos veke 4: Gal mann på rett stad!

Reidar Kjelsen eig ikkje hemningar, men likevel får han lov til å boltre seg fritt i barnebøkenes verden. Han påstår at damer er det slemmaste som finns. Han har skrive bøker om Satans naive son, revar som lev under vatn og om å ete bæsj. Totalt har Reidar gjennomillustrert rundt 50 bøker, 15 av dei har han skrive sjølve. Dei siste åra har han hatt over 4000 forestillingar på skular og bibliotek, på tross at at alle som inviterar han ber om bråk!

Reidar har vekse opp på vestlandet, og fekk ikkje kline før han var 19 år. Han har ei idrettskarriere som begrensar seg til eit par sjølvmål, og var ein sjenert outsider på Kunst- og handtverksskulen. I militæret arbeida han for mjuke verdiar. I dag er han gal mann på rett stad!

Reidar vil sjekke stemninga ombord før han bestemmer seg kva forestilling vi får sjå. Kanskje vil han snakke om damer og demonar, der vi får høyre Reidar sine eigne erfaringar med kor slemme damene kan vere. Eller han vil prøve seg på standup for dei aller minste, med forestillinga «ÆSJ!»? Uansett blir det bråk, liv og røre og full fart!

Målgruppe: Frå 3 år

Om utøvarar og produsentar

  • Arrangert av: Møre og Romsdal fylkeskommune
  • Kunstnarar / grupper: Reidar Kjelsen
  • Idé/ opplegg: Reidar Kjelsen

Om kunstnar / utøvar / gruppe