Tilbake
Hans Petter Eliassen
Hans Petter Eliassen
Hans Petter Eliassen
Jørn Steen
Skriv ut

Heartbreak (Ingvild Hogstad)

Skuespilleren Ingvild Hogstad legger sin egen hjertesorg under lupen og spør: Hva skjer i hjernen når hjertet blir knust? Burde vi heller si: jeg elsker deg av hele min hjerne? Det er nemlig der det verste marerittet utspiller seg. Ingvild er alene på scenen, men hun har filmet intervjuer både med en hjerneforsker, og med 10 ulike mennesker som forteller fra sine opplevelser av brudd. Slik møter publikum et mylder av fortellinger som veves sammen.

HEARTBREAK beveger seg i skjæringspunktet mellom fakta, forskning, kunst og private betroelser. Med utgangspunkt i hjerneforskning, i sosialpsykologisk forskning, i hardtslående tekster, i heftig musikk, i pinlige  erfaringer, i humor, i videointervjuer med mennesker som deler sine erfaringer, og ikke minst i film og intervjuer fra forskningsmiljøet, vil forestillingen fremstå som en performance lecture i et dokumentarisk landskap.

Forestillingen er produsert av Ingvild Hogstad, med støtte fra Spenn, Norsk Kulturråd, Fond for Lyd og Bilde og Skien Kommune. Heartbreak er en coproduksjon med Grenland Friteater

Om utøvarar og produsentar

  • Arrangert av: Møre og Romsdal fylkeskommune
  • Kunstnarar / grupper: Ingvild Hogstad

Om kunstnar / utøvar / gruppe

Ingvild Hogstad

Ingvild Hogstad (Utøver)

Snorre Sjønøst Henriksen (Komponist)

Jørn Steen (Videofotograf)

Truls Hannemyr (Komponist)

Agnar Ribe (Teknikk)